Doç. Dr. Murat KOMESLİ Yaşar Üniversitesi

Oyunun facebook’u geliyor

BnRKNWmCIAAKl8Q.jpg largeYaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisi Niyazi Tanyeri, geliştirdiği sosyal ağ uygulamasıyla, dünya genelinde bilgisayarlarda ya da konsollarda oyun oynayan 1,2 milyar kişiyi, tek bir çatı altında buluşturmayı hedefliyor, projeyi TÜBİTAK da destekliyor.

Proje danışmanlığını Yaşar Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Komesli’nin yaptığı “Gamemons” projesinin, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2241-A Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Destekleme Programı kapsamında desteklendiğini belirten Tanyeri, “Bu sosyal ağla, aynı zamanda, içindeki reklam yayınları, firmalara özel sayfalar gibi farklı işlevleriyle de sürdürülebilir bir iş oluşmasını da amaçlıyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıntılar için tıklayınız…

Doç. Dr. Murat KOMESLİ Yaşar Üniversitesi